U bent hier

Testing Professionals

Een netwerk van testers

Heeft u een project waarvoor u van A tot Z een slimme tester nodig heeft? Of heeft u snel een tijdelijke testprofessional nodig die kan controleren wat de ontwikkelaar heeft gebouwd? BrainCap is leverancier van hoogopgeleide test-professionals, test coördinatoren, test managers en security testers. 

Onze testprofessionals waarborgen uw kwaliteit

De testmedewerkers en externe professionals van BrainCap zijn vanaf het begin van uw project of opdracht betrokken bij uw organisatie en het te volgen traject. Op deze wijze houden zowel zij als u het overzicht en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Onze testprofessionals zijn ervaren praktijkspecialisten en worden door ons begeleid en indien nodig verder opgeleid gedurende hun loopbaan bij BrainCap. Zo zijn wij er zeker van dat wij de kwaliteit in huis halen die zowel wij als u nodig hebben en komen onze testers bij elke opdracht goed beslagen ten ijs. Door goed voor onze mensen te zorgen, zorgen we ook voor uw mensen. Een win-win situatie! 

Bent u op zoek naar een ervaren tester? Neem dan contact op met een van onze salesmensen via sales@braincap.nl of bel ons op 088-2754888.