Software Development Professionals

Onze collega’s in úw organisatie

BrainCap detacheert. De developers die BrainCap levert, zijn experts op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe software en stuk voor stuk zeer deskundig in het uitbouwen van bestaande software. Met andere woorden, voor elke organisatie en voor elke ICT-uitdaging heeft BrainCap een passende professional.

Training en certificering

Naast het vinden van deze mensen zorgt BrainCap ook voor training en certificering. De benodigde opleidingen maar ook de gewenste. Want we zorgen ervoor dat de mensen die wij detacheren op de juist plaats zitten en niet alleen software, maar ook zichzelf kunnen ontwikkelen. Hun kennis en kunde zijn voor u en ons een eerste vereiste bij een opdracht of vacature, maar we steken onze energie graag in het bieden van een oplossing op maat, juist qua persoon. Zodat onze collega bij u op zijn of haar plek zit. En zodat wij daar allemaal profijt van hebben.

Bent u op zoek naar een geschikte software developer? Neem dan contact op met een van onze salesmensen via sales@braincap.nl of bel ons op 088-2754888.