Infrastructure Solutions Professionals

Detachering van ICT-professionals

BrainCap is gespecialiseerd in het detacheren van ICT-professionals die uw ICT-infrastructuur bewerken en bewaken. Specialisten met gedegen vakkennis en hart voor hun vak, voorzien van de juiste referenties. 

Of het nu gaat om de stabiliteit en functionaliteit van werkstations, servers, virtualisatie, werken in de cloud of andere infrastructurele technieken, onze mensen in het veld zorgen ervoor dat de continuïteit van uw ICT-netwerk is gewaarborgd. Zij hebben de benodigde kennis en ondersteunen u bij het versterken van uw organisatie.

Ervaren professionals in heel Nederland

BrainCap levert deze ervaren professionals in heel Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander en weten we precies wat wij aan onze mensen hebben. En dat is juist van belang bij een detacheringsoplossing. De mensen die wij plaatsen worden weliswaar úw nieuwe medewerker, maar blijven net zo goed onze eigen collega’s. Wij faciliteren hun carrière en ontwikkeling en daar plukken wij allemaal de vruchten van.

Dankzij onze zusterorganisatie BrainCare kunnen wij zelfs nog een stap verder gaan en u volledig ontzorgen op ICT-gebied, dankzij hun managed services dienstverlening.

Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat? Neem dan contact op met een van onze salesmensen via sales@braincap.nl of bel ons op 088-2754888.